بررسی مشکلات تولید در ایران : تولید در ایران به یکی از صنایع اصلی اقتصاد کشور ما محسوب میباشد که در سالهای اخیر دولت ایران تلاش میکند تا باوجود شرایط اقتصادی ضعیف و تحریمهای بینالمللی، صنعت تولید را افزایش و توسعه دهد و به بالاتربردن تولیدات و ساخت های ایرانی داخلی و پایین آوردن وابستگی به واردات، بپردازد.
در حیطه ی تولیدات صنعتی، کشور را به تولیدات همانند : خودرو، فولاد، پتروشیمی، الکترونیک، موادغذایی و دارویی مشغول است. همچنین، در حیطه ی کشاورزی نیز تولیداتی همچون زعفران، پسته، انواع میوه و سبزیجات، گندم و جو، قند، روغن و… تولید میشوند. هر چند که تولید در ایران از چند سال اخیر با مشکلاتی مثل تحریمهای اقتصادی و کاهش تولیدات روبرو بوده است، اما با تلاش دولت و بخش خصوصی قطعا میتوان به پیشرفت بیشتری دست یافت و تحریمهایی که در پیشرو داریم را کنترل کنیم.
یکی از مشکلات تولید در ایران تامین نقدینگی
تامین نقدینگی به یکی از اصلی ترین مشکلات تولید در کشور میباشد. این مورد بیشتر به دلیل محدودیتهای مالی و بانکی، افزایش قیمت سرمایهگذاری و همچنین فشار اقتصادی که به دلیل تحریمهای اقتصادی و افزایش هزینههای تولید ایجاد شده است؛ رخ میدهد. از طرف دیگر، برخی از سیاستهای اقتصادی ناموفق نیز به این مشکل اضافه میشوند. برای مثال، برخی از سیاستهای اعطای وامهای بانکی بدون تضمین و پشتیبانی کافی، باعث مشکلات بیشتری برای صنایع و تولیدکنندگان شده است.
در نتیجه، حفظ پایداری و تامین نقدینگی صنایع و تولیدکنندگان در ایران به یکی از چالشهای اصلی اقتصادی این کشور تبدیل شده است. علاوه بر این، در حل مشکل تامین نقدینگی صنایع و تولیدکنندگان در ایران، لازم است که به تحریمهای اقتصادی از سوی برخی از کشورها هم توجه شود. این تحریمها باعث کاهش قابل توجه در فروش صادرات و کاهش درآمد صادراتی کشور شدهاند. به منظور رفع این مشکل، میتوان تلاش کرد تا با ایجاد روابط تجاری با کشورهای دیگر و کمک به توسعه صادرات غیرنفتی، به تامین نقدینگی صنایع و تولیدکنندگان در ایران کمک کرد.
لازم است تا بانکها با ارائه تسهیلات اعتباری با شرایط مناسب به صنایع و تولیدکنندگان کمک کنند تا این شرکتها به تامین نقدینگی خود برسند. این کمک میتواند با ارائه تسهیلات اعتباری با بهرهای مناسب و تسهیلات خرید کالا و ماشین آلات با کیفیت بالا صورت گیرد. برای حل مشکل تامین نقدینگی در صنایع و تولیدکنندگان در ایران، لازم است که سیاستگذاران و مدیران دولتی مبادرت به اجرای سیاستهای کارآمد و پایدار در این زمینه کنند.
قوانین و مقررات متناقض
در بسیاری از موارد، قوانین و مقررات متعارض با هم هستند و این باعث افزایش هزینهها و کاهش سودآوری در صنایع تولیدی شده است. به عنوان مثال، بسیاری از قوانین و مقررات مربوط به صادرات و واردات کالاها در ایران، با یکدیگر نقض میشوند. برخی از این مقررات شامل محدودیتهای ارزی، تعرفههای وارداتی بالا، تعریف نامشخصی برخی از کالاها و مشکلات مالیاتی مربوط به صادرات و واردات هستند. این مسائل باعث محدودیت در فعالیتهای تجاری، کاهش درآمد و سودآوری و کاهش تولید و رشد اقتصادی در کشور شده است.
راهکار مناسب به منظور حل این مشکل، لازم است که قوانین و مقررات صادراتی و وارداتی به گونهای باشند که باعث ایجاد تحّرک و فعالیت در بخشهای تجاری و تولیدی شود. اصلاح قوانین و مقررات صادراتی و وارداتی و تسهیلات بیشتر در این زمینه میتواند به رشد اقتصادی و تولید در کشور کمک کند.
علاوه بر این، لازم است که سیاستگذاران و مدیران دولتی به منظور حفظ پایداری اقتصادی و توسعه صنایع و تولیدکنندگان، از مقررات مناسب و قابل اجرا استفاده کنند. این اقدامات میتواند باعث افزایش رقابتی شدن صنایع تولیدی و کاهش تقاضای ناصحیح و سیاستهای ضدتولید شود.
برای حل مشکل قوانین و مقررات ضد و نقیض در ایران، لازم است که دستگاههای اجرایی و قضایی برای اجرای قوانین و رفع تضادهای موجود، فعالیت خود را افزایش داده و بهبود بخشند. در این راستا، بهبود سیستم حقوقی و قضائی، افزایش شفافیت در فعالیتهای اقتصادی، تسهیل گردش مالی و بهینه سازی فرآیندهای اداری میتواند به حل این مشکل کمک کند.
تغییر مدام قیمت ارز
سیاستهای پولی ناموفق باعث نوسانات نامناسب در بازار ارز شده است این تغییرات هر چند کوتاه مدت در نرخ ارز، باعث کاهش قابل توجه در سودآوری صنایع و تولیدکنندگان در ایران شده است. با توجه به این مشکل، تولیدکنندگان کمتر تمایل به سرمایهگذاری و تولید جدید دارند زیرا نمیتوانند از سودآوری ثابت برخوردار شوند.
راهکار مناسب لازم است تا تلاش برای جذب سرمایه خارجی به منظور تامین نیازهای مالی صنایع و تولیدکنندگان در ایران افزایش یابد. این اقدام میتواند باعث فعالیت و تحرک در بازار ارز و کاهش نوسانات ارزی شود و به صنایع و تولیدکنندگان در ایران امکان تأمین نقدینگی به راحتی بدهد.
سخن پایانی
در این مقاله، به بررسی چندین مشکل از جمله تامین نقدینگی، قوانین و مقررات متناقض و تغییر مدام قیمت ارز در تولید در ایران پرداخته شد. برای حل این مشکلات، لازم است که سیاستگذاران و مسئولان اقتصادی در ایران با ایجاد سیاستهای مناسب در راستای تامین نیازهای مالی صنایع و تولیدکنندگان در کشور، دست به کار شوند. در مورد تغییر مدام نرخ ارز، لازم است که دولت و سیاستگذاران از طریق سیاستهای پایدار و قابل پیشبینی در بازار ارز، تلاش کنند تا نوسانات در بازار را کاهش دهند و بورس و بازار ارز با هم هماهنگ شوند.
میتوان با اعمال سیاستهای مناسب و همکاری بین مسئولان اقتصادی، میتوان به حل این مشکلات در تولید در ایران کمک کرد و در نتیجه، رشد اقتصادی و توسعه صنایع و تولیدکنندگان در این کشور را تحقق بخشید. از دیگر راهکارهایی که برای حل مشکلات تولید در ایران مطرح شده است، جذب سرمایه خارجی به منظور تامین نیازهای مالی صنایع و تولیدکنندگان در ایران است. با جذب سرمایه خارجی، میتوان از تامین منابع مالی ثبات بیشتری در بازار ارز بهرهمند شد و از نوسانات ارزی کاست.
مشکلات تولیدی شرکت ایران بابکت
از مشکلات تولید جارو های صنعتی ایران بابکت میتوان به موارد زیر اشاره کرد :
- مراحل ثبت کارگاه به عنوان دانش بیان ، با ثبت نشدن آن مشکلات پراخت مالیات پیش می آید.
- تهیه مواد اولیه که باید بدون فاکتور رسمی باشد که نمیتوان آنها را ثبت کرد.
- نوسان قیمت که نمیتوان این نوسان قیمت را روی محصولات کشید.
- کم بود قطعات یدکی در بازار میباشد
- کیفیت پایین قطعات یدکی
- ودر آخر حقوق و دست مزد کارگران
کارگاه تولیدات ایران بابکت |
- جارو تراکتوری
- جارو بابکت
- جارو پشت بند تراکتوری
- جارو بابکت پیشرو
- بابکت فوریوز
- مینی لودر doraj
- جارو صنعتی
برای اطلاعات بیشتر میتوانید با شماره کارشناس فروش ما 09196700620 از ایران بابکت تماس حاصل فرمایید.
- نشانی کارگاه و نمایشگاه ایران بابکت
تهران : نصیرشهر : بلوار ولایت ، روبروی شهرداری ، خیابان ولایت یکم
تلفن تماس : 66868255